středa 28. listopadu 2012

HURÁ ADVENT ZAČÍNÁ V IDEÁLU ANEB KDE SE S NÁMI V PROSINCI JEŠTĚ POTKÁTE

Milí přátelé a fanoušci, také tento rok bude prosinec plný předvánočních akcí, na kterých se spolu můžeme potkat.

Sobota 1.12. od 20:00 hod.

Café Ideál, Sázavská 30, Praha 2
Pojďte s námi oslavit začátek Adventu do Ideálu. V příjemném prostředí vinohradské kavárny Ideál, speciálně pro tuto příležitost vyzdobené grafikou ze sítotiskové dílny HYGIENICKÁ STANICE a krajinkami od Michala Blažka. Výstava potrvá celý Advent! Přineseme také cukroví a drobné občerstvení, můžete přinést něco dobrého také i vy :)

Čtvrtek 13.12. 15-20:00hod

1. Vánoční bazar v prostorách Tranzitdisplay, Fotograf Gallery, ArtMap Office a Galerie Školská 28 ve spolupráci s A2

Pátek 14.12.

KRYMARKET Ulice Krymská a Černomořská v Praze Vršovicích vytvoří prostor pro kreativní nápady, nákupy a nabídnou inspiraci nejen vánoční. V prostorách Cafe V lese, Cafe Sladkovský, Družina, U Nováka Na cestě, Konceptu MU bude možné nakoupit originály jiných, vyrobit originály své, vydražit originály ledajaké anebo se jen originálně najíst, napít, pobavit.
http://www.facebook.com/events/377402239009186/?fref=ts

Sobota 15.12.

1. Vánoční bazar pokračuje v prostorách Tranzitdisplay, Fotograf Gallery, ArtMap Office a Galerie Školská 28 ve spolupráci s A2

Čtvrtek 20.12. 11-20:00 hod

v Experimentálním prostoru NoD, Dlouhá 33, Praha 1
Hura kolektiv a Buchty loutky uvádí předapokalyptický vánoční bazar Shoping Aid. Shoping aid vás zaručeně vybaví na vánoce a kdyby přece jen nastal konce světa je Shoping Aid v NOD jedinečná možnost setkat se naposledy s přáteli a včas se vybavit uměním, designem, knihou, veteší či oděvem a vstoupit do nové magnetické éry ve velkém stylu.